4th Annual 9/11 Film Festival - Oakland, CA - 9/11/2008

http://www.communitycurrency.org/filmfestival2008.html

Thursday, September 11, 2008,
Grand Lake Theater, Oakland
Noon until 11 pm

3200 Grand Avenue, Oakland
510-452-3556
$10 Donation Requested

Hosted by Bonnie Faulkner of Guns and Butter with guest speakers-
Dan Hamburg, Peter Dale Scott, Richard Gage, Ken Jenkins, Mickey Huff, Paul Rea, and Carol Brouillet.

Short Overview (Tentative- Subject to tweaks) -

Afternoon Program

Noon - Welcome - by Bonnie Faulkner of KPFA's- Guns and Butter 5 minutes

12:05 pm - Bay Area Premiere of 9/11 and Nationalist Faith - 63 minutes- Featuring David Ray Griffin

1:08 pm - "Deconstructing Deceit: 9/11, the Media, and Myth Information" Mickey Huff - 10 minutes

1:18 pm - Bay Area Premiere of Able Danger - 83 minutes- Film Noir (fiction) Main character based on 9/11 Truth Activist/Author Sander Hicks

2:43 pm - "Film, Art, Truth, Fiction- Gauging Audience Impact" Carol Brouillet - 10 minutes

2:53 pm - Highlights from 9/11 Press for Truth 15 minutes

3:08 pm - Bay Area Premiere of In Their Own Words - 1 hour 53 minutes

5:03 pm - "Families of the Victims Continue to Call for Truth" - with Paul Rea - 10 minutes

5:13 pm - Bay Area Premiere of 9/11 False Flag - 1 Hour 12 minutes- A great German documentary, mostly in German with subtitles

Evening Program

6:27 pm - Vic Sadot performing his songs including that classic- "Cheney's in the Bunker" 10 minutes

6:37 pm - Bonnie Faulkner of KPFA's- Guns and Butter 6 minutes

6:43 pm - Speaker- "2 Planes in: 3 Buildings Down - Architects & Engineers aren't buying it!" - Richard Gage 23 minutes

7:06 pm - Speakers- "9/11, Continuity of Government" - Dan Hamburg, Peter Dale Scott 46 minutes

7:52 pm - Bay Area Premiere of Zero- An Investigation into 9/11 - 1 hr 45 min- The Italian Documentary shown at the EU Parliament

9:37 pm - Speaker- "Seeing through Psychological Warfare- Where do we go from here, locally, nationally, internationally?" - Ken Jenkins 23 minutes

10:00 pm - Irresistible medley of inspiring shorts/9/11 Truth music videos (Details to be posted when solidified)

Details on Speakers and Films:
http://www.communitycurrency.org/filmfestival2008.html